Annas Hotell

boka hotell i KristianstadInrymt i en renoverad 1800-talsbyggnad, inom 5 minuters bilresa från centrala Kristianstad, erbjuder detta intima hotell gratis Wi-Fi och parkering. Alla rum har lyxiga sängar och platt-TV med satellitkanaler.

Annas Hotells rum har trägolv och eget badrum med dusch och imfria speglar. Alla har även en sittgrupp och te / kaffekokare.

Hotellets restaurang serverar svenska och internationella rätter.

Gästerna kan koppla av i Annas Hotells trädgård. Tvättmöjligheter finns, och cyklar kan hyras på plats. Lokala bussar stannar intill Annas Hotell, och resan till centralstationen tar cirka 5 minuter. Den populära högskolan i Kristianstad ligger mindre än en 10-minuters promenad bort.boka hotell i kristianstad

Hotellet är beläget i huvudbyggnaden av den gamla gården Fröknagården, som går tillbaka till 1800-talet och är drygt ett stenkast från centrum av Kristianstad.

Hotellet har tolv nybyggda rum som är elegant möblerade med en underbar känsla för stil och uppmärksamhet på detaljer. Det är där Annas mer än 20 års erfarenhet i hotellbranschen verkligen blir tydligt för dig som gäst. Från himmelsk sänglinne tillverkad av ekologisk bomull och många minutiöst genomtänkta detaljer har man gjort allt för att säkerställa en trevlig och avkopplande vistelse.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer