Barbacka

I centrum av Kristianstad hittar du Kulturhuset Barbacka, som erbjuder praktiska aktiviteter för barn och ungdomar, en plats där de kan förverkliga sina drömmar och växa. En magnifik och imponerande byggnad, Barbacka är full av aktiviteter för ungdomar människor. Allt går här. Det vill säga det är bra att prova olika saker eller diskutera något under solen, och för massor av människor är det en plats där de gör sina drömmar. Barbacka primära målgrupp är barn i åldrarna mellan 3 och 15, men omfattar alla mellan 0 till 25. Barbacka erbjuder ett brett utbud av kurser året runt från drama till dans och hantverkskurser. För något yngre barn finns barnens abonnemangsserie som utförs på lördagar vid 2 på eftermiddagen i samarbete med musikproducenten och arrangören Musik i Syd. Kulturhuset Barbacka surrar med energi. Förutom allt annat som händer finns det två nya lekrum för små barn, för att inte tala om de ständigt växlande utställningarna skapade av barn och ungdomar själva. Kulturhuset Barbacka har öppet sex dagar i veckan för barn och ungdomar, antingen genom skolor och förskolor eller i egen fri tid, att ge unga människor en chans att få utvecklas och bli inspirerade.

Det pågår en hel del samarbete med Helsingborg inom detta område som också har många liknande aktiviteter. Vill du åka dit och kolla upp dessa aktiviteter kan det vara bra att veta att bra boende hittar du på hotell-helsingborg.se som listar boende i alla prisklasser.

Sommarhalvåret är ofta fullspäckar med aktiviteter på Barbacka i Kristianstad så missa inte att planera in ett besök här om du har vägarna förbi Kristianstad.

hotell Kristianstad