First Hotel Christian IV

boka hotell i KristianstadBeläget i hjärtat av gamla svenska handelsstaden Kristianstad var den karakteristiska byggnaden där idag First Hotel Christian IV finns ursprungligen en bank. Idag är bankvalvet en vinkällare.

De eleganta rummen med eget badrum på First Hotel Christian IV erbjuder imponerande välvda tak och en gammaldags charm, vissa har till och med har antika eldstäder och kakelugnar. Allt detta i kombination med modern stil och faciliteter, såsom kabel-TV och trådlöst internet, gör detta hotell i Kristianstad till en oförglömlig vistelse.hotell kristianstad

På First Hotel Christian IV erbjuds du som gäst över 85 bekväma rum. De individuellt inredda rummen har magnifika välvda stuckaturer och en gammaldags charm. Vissa rum har även antika eldstäder och kakelugnar. Hotellets restaurang har en varierad à la carte-meny med rimliga priser och deras lobbybar är en populär plats att koppla av.

På First Hotel Christian IV är också en bra plats att anordna dina möten eller konferenser med en sittande kapacitet på upp till 30 deltagare. Vi hoppas du får en trevlig vistelse på First Hotel Christian IV!

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer