Nordic Choice Hotels

Quality hotel som finns i Kristianstad tillhör som bekant en stor hotellkedja som finns etablerad i de flesta städer i Sverige nämligen Nordic Choice Hotels. I den hotellkedjan finns hela 5 olika hotell och de beskriver vi lite kort här nedan.boka quality hotel i Nacka

  • Comfort Hotels, dessa är mycket bra hotell i bra lägen till ett bra pris. Det borde räcka för de flesta så vi kunde kanske ha slutat här, men det finns mer att säga. Urban, tillgänglig, aktuell, låg profil, hög effektivitet, allt packade tillsammans i en bra affär. Du får allt du behöver, och Comfort Hotels har tagit bort några av de saker du inte behöver. Enkelt och lätt!
  • Quality Hotel, attraktiva fullservice-hotell med betoning på kurser, konferenser och möten. Beläget i centrum av små och medelstora städer, i utkanten av de större städerna och på viktiga flygplatser i Skandinavien. Detta är den mest utbredda kedjan av de 5 i Sverige och du kan till och med boka hotell i Luleå om du gillar Quality Hotel. Quality Hotel har även utmärkta restauranger och ett exempel på detta kan du läsa om här.
  • Quality Resorts, de flesta hotell ligger nära attraktiva destinationer. Orten är en stor del av upplevelsen, med en mängd olika aktiviteter, sevärdheter och wellness.boka quality hotel nära Globen
  • Clarion Hotel, Clarion Hotels är kedjans underbara internationella fullservicehotell som ger dig som gäst moderna fräscha möten i de absolut bästa områdena för dig som är lite mer krävande än en vanlig medelsvensson när du bor på hotell.
  • Clarion Collection, Clarion Collection Hotel erbjuder centralt belägna hotell med personlig service för dem som reser mycket i Skandinavien.
  • Nordic Hotels & Resorts, Nordic Hotels & Resorts består av åtta unika hotell. Alla varumärken är individuellt fokuserade på att skapa starka individuella koncept och erfarenheter för dig som gäst.